"Als je dan toch het gevoel hebt er alleen voor te staan.."

Neem contact op

Brouwers365

Neem contact op

Enthousiaste specialisten

Brouwers365 bestaat uit een groep van enthousiaste specialisten met affiniteit en ervaring met managementinformatie, bedrijfsprocessen, administratie en automatisering. Door onze kennis en inzet kunnen we snel schakelen. Ook binnen onze eigen organisatie zijn wij de vraagbaak op deze gebieden en komen we de mooiste uitdagingen tegen waarin we graag onze tanden zetten.

We ondersteunen en adviseren bedrijven, van klein tot groot, om op optimale manier van ruwe data tot managementinformatie te komen. Hierbij maken we gebruik van ons Brouwers365-wiel. Samen met u inventariseren we uw wensen, beoordelen de huidige (administratie)processen en de daaraan ondersteunende automatisering. Vervolgens adviseren wij u op welke wijze u als management de gewenste informatie kan krijgen. Graag implementeren we het geheel van mogelijkheden of begeleiden we u daarin.

Soms is alleen een kleine aanpassing in, of aanvulling op de bestaande processen of systemen nodig. Uw wensen, de data en uw medewerkers veranderen. Wij peilen daarom graag het verloop van uw processen om te kijken of er nog onderhoud nodig is.

Overzicht door de juiste managementinformatie

Het opstellen van managementinformatie of het ondersteunen daarin is een veelgestelde vraag vanuit onze klanten.  Inzicht in de resultaten en processen is als manager noodzakelijk om uw bedrijf te kunnen sturen. Een overzicht via Excel is lastig te lezen, foutgevoelig en vrijwel nooit up-to-date met de administratie. Met de huidige dashboardingtools kunt u op elk moment met elk device inzicht krijgen in uw huidige financiële gegevens, maar kan ook een prognose opgesteld worden voor de komende periode. Afhankelijk van de gebruikte tools zoomt u vanuit de managementinformatie door naar de basisdocumenten zoals inkoopfacturen.

Veel tijdwinst te behalen

Door optimaal gebruik te maken van de automatiseringsmogelijkheden van uw boekhoudingssystemen is tijdwinst te behalen en wordt de kans op fouten verminderd. Een paar korte vragen: maakt u al gebruik van scan- en herkenmogelijkheden van inkoopfacturen? Bent u nooit facturen kwijt in de organisatie en zijn de doorlooptijden van de facturen kort? Heeft u uw bankrekeningen met internetbankieren al gekoppeld aan uw boekhoudpakket? Doet u de betalingen vanuit het boekhoudpakket?

Kan u deze vragen met “ja” beantwoorden dan bent u al goed op weg en overleggen we graag met u of er nog mogelijkheden zijn om nog efficiënter te werken. Soms herkent u deze mogelijkheden niet maar zien wij die wel met onze ervaring.

Heeft u vragen met “nee” beantwoord dan laten we u heel graag zien welke mooie mogelijkheden er zijn om de processen te optimaliseren. Voor elke onderneming groot of klein.

"Snel en adequaat!"
Van Renselaar Cars B.V.
"Weer super opgelost, bedankt!"
Born Benzinestations
"Ik hoopte op korte lijnen, goed, snel en lean samenwerken: dit wordt door Brouwers365 helemaal waargemaakt! De inrichting, samenwerking en het snel kunnen starten met het verwerken van de in- en verkoopfacturen: daar word je als ondernemer toch blij van?"
LeanENT B.V.
"Door het online boekhoudprogramma gaan de boekingen als het ware vanzelf. Cees Daane adviseerde ons het dashboard voor een goed overzicht. Brouwers heeft alle ervaring en kennis in huis!"
Van Tongeren Schoonmaak
"Brouwers kenmerkt zich door de kennis en flexibiliteit in het vak, waardoor wij onze samenwerking als erg prettig ervaren. Snelle reacties en goede oplossingen: wij zijn zeer tevreden!"
Velpa B.V.

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of opmerkingen voor ons? Bel of stuur ons gerust een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.