Lunchbijeenkomsten op woensdag 12 en/of 26 september 2018

Na de zomervakantie weer even de wet- en regelgeving opfrissen bij een Brouwers HRM lunchbijeenkomst! We organiseren weer twee kennissessies/lunchbijeenkomsten waar we u bijpraten over verschillende onderwerpen.

Thema Verzuim op woensdag 12 september te Zwolle

Een ziekmelding is soms het begin van een moeizaam re-integratietraject. Tijdens de lunch lopen de HRM consultants de wet- en regelgeving rondom ziekteverzuim met u door, zodat u de kaders kent en u zodoende makkelijker op de situatie kunt inspelen. Ook bespreken we praktijkvoorbeelden voorzien van concrete tips.
Daarnaast neemt het Brouwers HRM team u graag mee in hun zienswijze op het voorkomen van verzuim en het bevorderen van een gezonde leefstijl. Dit vanuit de visie: “verzuim is UIT, activering is IN”.

Tijdens een heerlijke lunch behandelen onze gespecialiseerde deskundigen in anderhalf uur met u het specifiek thema uit het arbeidsrecht en HRM.

Thema Actualiteiten Arbeidsrecht op woensdag 26 september te Zwolle 

Op Prinsjesdag worden door de Koning in de Troonrede de belangrijkste plannen van de regering voor het komende jaar uiteen gezet. Welke plannen zijn er ten aanzien van het arbeidsrecht? Welke gevolgen heeft dit voor u als werkgever? Naast de plannen van Prinsjesdag  brengen we u  als werkgever op de hoogte van de veranderingen en ontwikkelingen in wet- en regelgeving en de meest actuele rechtspraak.

Tijdens een heerlijke lunch behandelen onze gespecialiseerde deskundigen in anderhalf uur met u het specifiek thema uit het arbeidsrecht en HRM.

Tijd: van 12.00 – 14.00 uur (inloop vanaf 11.30 uur)
Locatie: Burgemeester van Roijensingel 18 te Zwolle

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij! Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Namens het Brouwers HRM team,

Maartje, Anke, François, Pascal, Dennis en Marieke

Aanmelden

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Bekijk ook