• FAQ

Hoe bekijk ik de status van mijn declaratie?

Bij procesoverzicht kan de status van een declaratie worden bekeken, hier staan ook de eventuele afgewezen declaraties:

Let op! U kunt de status niet bekijken via de mobiele APP, log hiervoor in op de webversie.

1. Klik bij status, op top-down menu voor “in uitvoering”.
    2. Selecteer / klik op de declaratie (of een ander proces) die u wilt inzien:

Hier kunt u zien wat de status is van de declaratie, in dit voorbeeld ligt de declaratie nog ter goedkeuring bij de leidinggevende. U heeft hier ook de mogelijkheid om de declaratie in te trekken (klik op intrekken)

1. Klik op het logo Brouwers om terug te keren naar het startscherm.