• FAQ

Hoe dien ik een declaratie in?

1. Log in op salaris online en ga naar declaraties aan de linkerkant:
    1. Klik op declaratie toevoegen:
    1. Vul een omschrijving in, bijvoorbeeld declaraties maart
    2. Vul de datum in van de gemaakte kosten
    3. Selecteer het soort declaratietype, klik op de driehoek voor top-down menu
    4. Afhankelijk van het geselecteerde item legt u de aanvullende informatie vast;
      1. Kilometers: van, naar en reisafstand
      2. Uren: het aantal te declareren extra- of overuren
      3. Bedrag: het bedrag van de rekening
      4. Aantal: een aantal van het gekozen declaratietype

Eventuele bijlagen (mogelijk zijn deze verplicht, dit kunt u zien aan *) kunt u uploaden naar het documentenarchief.

1. Klik op driehoek voor top-down menu; selecteer de locatie en het bestand dat u wilt uploaden.
    2. Klik op toevoegen voor de eventuele volgende regel met een declaratie.
    1. Als alles is verwerkt klik op “opslaan en indienen”, de declaraties gaan nu ter goedkeuring naar de leidinggevende
    2. Klik op het logo Brouwers om terug te keren naar het startscherm.

Mocht u niet de mogelijkheid hebben om declaraties in te dienen is dit door uw werkgever niet vrijgegeven.

Neem contact op met uw werkgever voor het indienen van declaraties.

De wijze van declareren is hetzelfde is op een ander device, alleen de opmaak zal afwijken.

Mocht u gebruik maken van de Mobiele App houd er dan rekening mee dat dit een simpele versie is van de webpagina, u kunt de declaraties wel indienen en bijlages toevoegen, de status zult u echter via de webpagina moeten opvragen.