• FAQ

Hoe kan ik een afgewezen declaratie inzien of opnieuw indienen?

Bij procesoverzicht kan u de afgewezen declaraties inzien, hier staan ook de eventuele afgewezen verlofaanvragen:

Let op! U kunt de status niet bekijken via de mobiele APP, log hiervoor in op de webversie.

1. Klik op afgewezen:
    2. Selecteer/klik op de declaratie die u wilt inzien:

Hieronder kunt u zien wat wie de aanvraag heeft afgewezen. In dit voorbeeld heeft Paul Albers de declaratie afgewezen.

1. KlikĀ  op proces details om de feedback over de afwijzing te bekijken.

Hieronder kunt u de feedback over de afwijzing lezen.

Als u hiermee akkoord bent kunt u de afwijzing accepteren, of de aanvraag opnieuw indienen met een eventuele aanpassing (wat mogelijk vermeld staat bij de feedback).

1. Klik op het logo Brouwers om terug te keren naar het startscherm.