• FAQ

Waar vind ik alle actuele informatie over wet- en regelgeving op het gebied van Human Resources?

Speciaal voor onze relaties hebben wij een online HR kennisplatform ontwikkeld. Met uw eigen inlog krijgt u toegang tot het portaal, waar de meest actuele en betrouwbare informatie te vinden is met betrekking tot bijvoorbeeld ziekte en verzuim, dossieropbouw, leidinggeven, etc. Neem contact met ons op voor een demo login en/of onze voorwaarden.