"Wij gaan verder dan het verwerken van uw lonen"

Neem contact op

BrouwersHRM

Alles op het gebied van HRM

Het programma is geschikt voor iedere ondernemer die van gemak houdt. Inderdaad, een ondernemer zoals u. Consultancy, salarisverwerking en HRM, niets is bij Brouwers te gek. Wij streven naar ontzorging binnen alle facetten van HRM en salarisverwerking. Kwaliteit en continuïteit staan bij ons centraal. Onze adviseurs benutten het liefst hun deskundigheid en praktische ervaring om allerlei vraagstukken voor u op te lossen.

 1. NIRPA gecertificeerde salarisadviseurs & consultants
 2. Juristen arbeidsrecht
 3. Oog voor ICT ontwikkelingen binnen het vakgebied
 4. Bewezen efficiency in het verwerken van salarisadministratie

HRM bij Brouwers

HRM beslaat een groot onderdeel van uw bedrijfsvoering. Denk hierbij aan salarissen, contracten, in- en uitstroomtrajecten en arbeidsconflicten.

Brouwers ondersteunt al hetgeen wij doen op het gebied van personeelszaken. Wij dragen graag zorg voor uw gehele HR afdeling; verzorgen uw salarisadministratie en zorgen voor eenduidigheid. Onze HRM consultants hebben een proactieve houding en voorzien u ten alle tijden van advies.

Bij Brouwers zijn we er namelijk van overtuigd, dat het meest waardevolle kapitaal binnen een onderneming in veel gevallen het personeel is!

Diensten BrouwersHRM

Onze HRM consultants zijn van alle markten thuis. Naast salarisadministratie valt te denken aan de volgende situaties, waarbij u een van onze HRM adviseurs kunt inschakelen:

 • instroom-, doorstroom- en uitstroomtrajecten;
 • salarisadministratie;
 • consultancy in salarisapplicatie en digitale personeelsdossiers;
 • arbeidsovereenkomsten en conflicten;
 • Online HRM-tool
 • juridische hulp bij ondernemings- en contractenrecht, etc.

Onze HRM adviseurs gaan voor u actief op zoek naar kansen op het gebied van flexibele inzet, bonusregelingen of collectieve afspraken. Geen vraagstuk is te ingewikkeld. Bij Brouwers staan we altijd voor u klaar.

Advies op maat

HRM is binnen iedere onderneming anders geregeld. De HRM adviseurs bij Brouwers beschikken echter over een flinke dosis inlevingsvermogen. Dit stelt ze in staat, om zich te verplaatsen in u en uw onderneming en samen met onze andere in-house specialisten, iedere kwestie zo effici├źnt mogelijk op te lossen.

Door het ontzorgen van uw personeelsadministratie, kunt u zich als ondernemer blijven focussen op wat u het beste kunt: ondernemen.

Brouwers doet meer!

Zijn uw personeelszaken al op orde? Naast een Salaris & HRM afdeling, adviseert Brouwers ook over accountancy kwesties, ingewikkelde fiscale situaties, juridische conflicten, controle vraagstukken en automatiseringsmogelijkheden. Denk daarom aan Brouwers voor al uw ondernemingskwesties.

Bij Brouwers staan wij altijd klaar om te helpen met het beantwoorden van eventuele vragen. Neem daarom telefonisch contact op, of vul een contactformulier in. Daarnaast bent u ook altijd van harte welkom op ons kantoor.

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u vragen of opmerkingen voor ons? Bel of stuur ons gerust een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.