Fiscaal

Meer inzicht in uw fiscale situatie

Profiteer van de fiscale inzichten van Brouwers. Met onze deskundigheid voor iedere fiscale discipline weten wij u altijd advies op maat te garanderen. Brouwers heeft een convenant met de Belastingdienst gesloten over Horizontaal Toezicht om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Wilt u minder zorgen over uw fiscale aangifte? Brouwers ontzorgt u  met kwaliteit en continuïteit, voor een winstgevende uitkomst.

  1. Advies op maat
  2. Belastingbesparende tips
  3. Ondersteunend bij overleg met de Belastingdienst
  4. Deskundige fiscalisten

Fiscaal bij Brouwers

Alle fiscale disciplines zijn bij Brouwers bekend. Onze belastingadviseurs bieden hulp met ingewikkelde kwesties en vraagstukken. Zij zijn kundig als het gaat om het bedenken van fiscaal juridische structuren, om te voorkomen dat u onnodig veel belasting moet afdragen.

Spreken u en de Belastingdienst niet dezelfde taal? Bij Brouwers Fiscaal begrijpen we dit en nemen wij dit gesprek graag van u over. Daarnaast hebben onze belastingadviseurs een kritische blik met betrekking tot kansen voor uw onderneming.

Fiscale Diensten

Bij Brouwers Fiscaal kunt u terecht voor diensten zoals:

  • Het opstellen van fiscale aangiften
  • Fiscale begeleiding bij belastingcontroles
  • Advies en begeleiden bij bedrijfsovernames, bedrijfsopvolgingen en herstructureringen
  • Financiele planning
  • Voeren van bezwaar- en beroepsprocedures

Convenant Belastingdienst

Brouwers Fiscaal heeft samen met de Belastingdienst een convenant gesloten over Horizontaal Toezicht. Dit convenant eist een hoog kwaliteits- en integriteitsniveau van onze fiscale adviseurs. Wat houdt dit in voor u? Nog meer zekerheid en garantie.

Daarnaast zijn er nog andere facetten, waarbij de fiscaliteit een belangrijk onderdeel van uw strategie en besluitvorming is, of nog gaat worden.

Brouwers doet meer!

Naast fiscaal advies heeft Brouwers accountantsHR-specialisten , juristen en controle – en automatiseringsexperts in dienst om u te helpen en adviseren op al deze gebieden.

Neem contact op met Brouwers Fiscaal en we vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

Toe aan een nieuwe fiscalist? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op! Heeft u vragen of opmerkingen voor ons?

Heeft u vragen of opmerkingen voor ons? Bel of stuur ons gerust een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Neem contact op