Voldoen aan wet- en regelgeving. Dat klinkt zo simpel

Brouwers adviseert en begeleidt bij alle juridische zaken die u als ondernemer tegenkomt. Denk hierbij aan de juiste rechtsvorm voor uw onderneming, contracten zoals huurovereenkomsten, en alle aspecten van het arbeidsrecht. Onze juristen staan het mkb bij en niets is onze juristen te uitdagend. Bij Brouwers krijgt u een persoonlijke jurist, die met advies op maat altijd voor u klaar staat. Waar dit van belang is, schakelen onze juristen met de accountants en fiscalisten die bekend zijn met uw onderneming. Het is deze aanpak die altijd een helder advies op maat garandeert.

 1. Korte lijnen met een vakkundige jurist
 2. Praktische insteek en communicatie op het niveau van de klant
 3. Uitgebreide kennis van de klant
 4. Combinatie van verschillende disciplines onder één dak

Juridisch bij Brouwers

Geen tijd voor uw juridische zaken? Wilt u vooraf informatie over uw rechten? De juristen bij Brouwers zijn gespecialiseerd in alle juridische facetten waar u als ondernemer tegen aan kunt lopen, en zijn u graag van dienst.

Nu al vragen?

https://www.brouwers.nl//content/uploads/Brouwers_365-1600x500_400x250_acf_cropped-e1491572623650.png Neem contact op

Juridische Vakkennis

Arbeidsrecht

Binnen het arbeidsrecht, adviseert Brouwers over arbeidsconflicten en ontslagrecht. Investeren in personeel is een serieuze zaak. Dit is tenslotte het belangrijkste werkkapitaal van uw onderneming.

Contractenrecht

De juristen van Brouwers helpen bij alle contracten die u als ondernemer tegen komt. Denk hierbij aan een huurovereenkomst, in- en verkoopcontracten en leveranciersafspraken.

Ondernemingsrecht

Het ondernemingsrecht is een van de expertises binnen Brouwers Juridisch. Wilt u uw rechtsvorm omzetten? Of heeft u bemiddeling nodig bij een ondernemingsgeschil? Onze juristen kunnen een uitdaging wel aan.

Brouwers doet meer!

Heeft u geen juridisch advies nodig, maar loopt u wel tegen andere zaken aan? Bij Brouwers kunt u altijd terecht voor al uw vragen op het gebied van accountancy, audit, hrm, fiscaal, en automatiseringsmogelijkheden via onze nieuwe dienst brouwers365.

 • Velpa B.V.
  “Brouwers kenmerkt zich door de kennis en flexibiliteit in het vak, waardoor wij onze samenwerking als erg prettig ervaren. Snelle reacties en goede oplossingen: wij zijn zeer tevreden!” Velpa B.V.
 • LeanENT B.V.
  “Ik hoopte op korte lijnen, goed, snel en lean samenwerken: dit wordt door Brouwers365 helemaal waargemaakt! De inrichting, samenwerking en het snel kunnen starten met het verwerken van de in- en verkoopfacturen: daar word je als ondernemer toch blij van?” LeanENT B.V.
 • Van Tongeren Schoonmaak
  “Door het online boekhoudprogramma gaan de boekingen als het ware vanzelf. Cees Daane adviseerde ons het dashboard voor een goed overzicht. Brouwers heeft alle ervaring en kennis in huis!” Van Tongeren Schoonmaak
 • Born Benzinestations
  “Weer super opgelost, bedankt!” Born Benzinestations
 • Van Renselaar Cars B.V.
  “Snel en adequaat!” Van Renselaar Cars B.V.

Neem vrijblijvend contact op

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.