Partnerschap Divitaal en BrouwersHRM

Partnerschap Divitaal en BrouwersHRM

Vanaf nu kunnen wij nog breder bijdragen aan de bevlogenheid van uw medewerkers.

De missie van onze medewerkers binnen BrouwersHRM komen vanuit een tweetal beloftes naar onze cliënten.

  1. Gewoon een goede “bruto – netto berekening”
  2. Bijdragen aan de bevlogenheid van uw medewerkers

Vanaf deze maand zijn wij een nauw partnerschap met Divitaal aangegaan. Hierdoor kunnen wij onze cliënten en haar medewerker nog breder van dienst zijn. De missie van Divitaal/ Nico Rienks is:

Nooit meer een medewerker laten uitvallen door een reden welke voorkomen had kunnen worden.

Door deze verregaande samenwerking kunnen wij u nog beter binnen de gehele HR-cyclus ondersteunen. Van salarisadministratie tot en met werving & selectie en van uitstroom tot en met verzuimbegeleiding. Van arbeidsovereenkomst tot en met leven lang leren.

Waar de meeste verzuimbegeleiding past start op het moment dat een medewerker uitvalt is dat binnen BrouwersVitaal anders. Wij zijn de full-service dienstverlener voor werkgevers die fittere en beter presterende medewerkers willen. Samen bieden wij uw medewerkers de beste coaches en een digitaal vitaliteitsprogramma zonder grenzen, organiseren alles rondom de Arbowet zoals PMO en vertrouwenspersoon, ondersteund door een state-of-the-art verzuimmanagementsysteem en regelen alles via één loket.

Door het werken vanuit deze één loket gedachte gaan wij ons product (online) salarisadministratie uitbreiden met een directe koppeling naar een eigen vitaliteitsplatform voor uw medewerkers en al de wettelijke Arbo verplichtingen voor u als werkgever.

Met trots kunnen wij u meedelen dat wij de eerste partij zijn waarbij de werknemer een eigen regie op zijn eigen inzetbaarheid krijgt en waar de werkgever (in samenwerking met de OR) een geheel eigen providerboog kan inrichten. Van vertrouwenspersoon tot en met een slaapcoach en van een werkplekcheck tot en met salaris.

Door een opslag op de prijs van de salarisstrook welke al wordt verzorgd door een van onze Nirpa-gecertificeerde salarisadministrateur krijgt u de beschikking over:

BrouwersVitaal biedt de medewerkers een eigen platform waar ze hun fitheid op zes verschillende thema’s frequent kunnen meten en waar een slim algoritme de meest relevante activiteiten en trainingen selecteert. Het is de medewerker zelf die binnen de door de organisatie samengestelde providerboog bepaalt. Door het optimaal inrichten van het platform en begeleiding vanuit ons, kunnen we samen werken aan de inzetbaarheid en bevlogenheid van uw medewerkers. Richt je niet alleen op de verzuimcijfers, maar op de (blijvende) inzetbaarheid van de medewerkers.

De kracht van deze werkwijze is dat de medewerker centraal wordt gesteld en niet de Arbodienst. Zelfregie van de medewerker vanuit de door de werkgever gefaciliteerde regelingen welke geheel flexibel kunnen worden ingericht levert de bevlogenheid. Zijn het immers niet de medewerkers die bijdragen aan het succes van de organisatie?

Geïnteresseerd of gewoon erg nieuwsgierig? Wij delen graag de al gerealiseerde successen met u en spreken graag de mogelijkheden en winstpunten met u door.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen voor ons? Bel of stuur ons gerust een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde artikelen

Toon alles

Omzetten premiekortingen 2017 naar loonkostenvoordelen (LKV’s) 2018

Je bent ondernemer en je past in het jaar 2017 een van de hierna genoemde premiekortingen toe voor werknemers. Let op!  Deze premiekortingen vervallen...

Uw medewerker meldt zich ziek. En dan?

Indien een dergelijke situatie voordoet, zien wij in de dagelijkse praktijk regelmatig een van de onderstaande (al dan niet goed bedoelde) aanvliegroutes: Niemand (eind)verantwoordelijk...

Financiële kengetallen

Financiële kengetallen die inzicht geven in de financiële gezondheid van uw onderneming Financiële kengetallen zijn getallen die de verhouding van specifieke financiële cijfers aantonen....